Nieuws

Blijf op de hoogte

Spontaan cadeau van Stèph en Arja!

De jubilarissen Lena (25 jaar), Angela (25 jaar) en Artina (12,5 jaar) van ODC De Vijfhoek kregen uit onverwachte hoek bijzondere waardering voor hun jarenlange inzet. Stèph en Arja Ibink van Ten Boom Juweliers vernamen via de Uitkijkpost van het jubileum en wilden hun waardering uitspreken met drie lieve cadeaus in de vorm van Ten Boom Watches voor deze drie geweldige kanjers.

Stèph en Arja zijn sponsoren van het eerste uur van de Stichting Vrienden van De Vijfhoek. Vanuit de Junior Kamer Alkmaar ondersteunden zij onder andere bij de realisatie van de snoezelruimte en de verbouwing en vernieuwing van de multifunctionele ruimte. Het is geweldig dat De Vrienden van De Vijfhoek bij zoveel organisaties kunnen aankloppen in het belang van de kids van De Vijfhoek. Maar mensen nemen zelf ook initiatief voor leuke acties. Vandaar dan ook een bedankje aan Stèph en Arja voor hun spontane gebaar.

Binnenkort sluiten Stèph en Arja de deuren van hun historische winkel Ten Boom Juweliers in de Haarlemse binnenstad. Bij Ten Boom worden al sinds 1837 horloges verkocht. Als een hommage aan de grondlegger van zijn winkel brengt Stèph Ibink jaarlijks een gelimiteerde oplage Ten Boom Watches uit. Deze stijlvolle Swiss made kwaliteitshorloges voor dames en heren zijn zéér gewild en blijven ook na sluiting van de juwelierszaak verkrijgbaar in de webshop van Ten Boom. Voor het zover is, kan iedereen nu nog profiteren van enorm hoge kortingen op de topsieraden uit hun exclusieve collecties tijdens een spectaculaire final sale. Zie ook www.tenboom.nl en voor de webshop: www.ten-boom.com

THD_6158 (-R Thomas Dorff Fotografie)