Nieuws

Blijf op de hoogte

Muzikale gift FeelGood Festival

Stichting FeelGood organiseert jaarlijks het FeelGood Festival in Alkmaar. Met de opbrengsten van dit benefietfestival ondersteunt de Stichting maatschappelijke organisaties met projecten waarbij muziek een verbindende, sociale en/of therapeutische rol speelt. Want dat is het doel van Stichting FeelGood: muziek brengen waar het de kwaliteit van leven bevordert. Music voor music dus.

De muzikale wensen van vier goede doelen van deze FeelGood editie konden in vervulling worden gebracht door de opbrengst van het in juni gehouden 19e FeelGood Festival. Op zondag 13 oktober was de uitreiking van de instrumenten bij Grand Café Koekenbier. De Vijfhoek was ook één van de gelukkige organisaties die instrumenten in ontvangst mocht nemen.

Feelgood doet zijn naam eer aan, want de kinderen van de Vijfhoek voelen zich goed bij de nieuwe instrumenten en muzikaal spelmateriaal. Zij kregen shakers van metaal, een geluiden memory, meerdere sets van 3 harmonische akkoorden, een cd met ontspannende muziek en mysterieuze ballen. Namens alle kinderen van de Vijfhoek enorm bedankt!!

 

 

Willem de Haas