Nieuws

Blijf op de hoogte

actie loungeplek voor ODC De Vijfhoek in Heiloo

Kunst met Smaak voor loungeplek De Vijfhoek!

In het laatste weekend van juni vindt in Heiloo op twee locaties een kunstexpositie plaats, waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan de Stichting Vrienden van De Vijfhoek.

In de Witte Kerk vindt u op 24 juni en 25 juni regionale en landelijke kunstenaars met uiteenlopende disciplines (kunstwerken van glas, brons en ijzer, fotografie, schilderijen en tekeningen). De tentoonstelling wordt omlijst met een wijnschenkerij, bierschenkerij en lekkere hapjes. Niet voor niets draagt dit evenement de naam: ‘Kunst met Smaak’.
In De Hutkoffer (Heerenweg 21) vindt u op 24, 25 en 26 juni een mix van kunstenaars uit onze regio, zowel startend als gevorderd (sieraden, tekeningen, keramiek, ‘steampunk’ en glas-in-lood). De Vrienden van De Vijfhoek willen met de opbrengst een tweede loungeplek realiseren op een andere plaats in de nieuwe buitenruimte van De Vijfhoek. De reeds geplaatste loungeplek blijkt een onverwacht groot succes te zijn. Het is een ovalen kuip met kunstgras waar de kinderen heerlijk buiten kunnen liggen. De tilliften kunnen onder de kuip komen, waardoor het zeer ergonomisch werkt en goed gebruikt wordt. Boven de kuip zijn zonneschermen. Voor meer info zie www.kunstmetsmaak.nl