Nieuws

Blijf op de hoogte

Kinderfeestmiddag groot succes!

Op zaterdag 26 Mei werd er een kindermiddag voor kinderen met een beperking georganiseerd door de families Bos en Bowra in samenwerking met de Stichting Vrienden van de Vijfhoek.

De opzet van deze middag was om kinderen met een beperking en hun familie (uit de hele regio), een heerlijke onbezorgde dag te bieden, waarbij iedereen zichzelf kon zijn ongeacht de beperking. Voor veel van deze gezinnen is een dagje uit niet zo makkelijk vanwege de zorgbehoefte van het kind met een beperking. De organisatie had er, dankzij sponsoring, voor gezorgd dat de nodige zorgvoorzieningen aanwezig waren op het terrein van Camping ‘de Boekel’ in Akersloot.

Het was een zeer geslaagde middag, waar de familie’s zich zeer hebben vermaakt. Mede dankzij het mooie weer, de vele vrijwilligers en de prachtige locatie konden de familie’s zich vermaken op de vele springkussens, een rondje met een treintje of heerlijk rondgaan in de zweefmolen. Ook was stichting Dupla aanwezig om de kinderen een heerlijk ontspannen rit te bieden op het comfortabele huifbed. De brandweerauto trok de nodige aandacht van jong en oud. Op het horecaplein konden de ouders even bijkomen met een hapje en een drankje, en voor de kinderen was er heerlijk vers fruit en natuurlijk een lekkere suikerspin. Voor alle bezoekers kwam er een ijskar langs voor wat verkoeling. Na een geweldig optreden van Jurriaan Singels, gingen de gezinnen weer huiswaarts, met voor ieder kind een leuke gevulde goodiebag.

Na afloop heeft de organisatie veel positieve reacties mogen ontvangen en zijn zij alweer druk bezig voor de volgende kindermiddag welke plaats zal vinden op zaterdag 29 Juni 2019.

De organisatie wil de sponsoren bedanken welke deze dag hebben mogelijk gemaakt; Camping ‘de Boekel’, Highlow Rangers, Familie Spruit, Wilbrink Decoraties, Heemex, CB Betoncentrale, Stichting Dolfinn, Rutger Foods, Kaartclub Bakkums Contact, Familie Berger, Theo van Velzen, GP Groot, Parochie Heiloo en Siem Kops.