Nieuws

Blijf op de hoogte

Afscheid Piet van Velthoven

Op dinsdag 11 maart was er een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van een noodzakelijke opknapbeurt bij De Vijfhoek in Heiloo. Tijdens deze bijeenkomst werd Piet van Velthoven, door de nieuwe teamleider van De Vijfhoek Gerard van Baar, in het zonnetje gezet.

Piet is tien jaar lang voorzitter van de Stichting Vrienden van De Vijfhoek geweest, nadat hij al vanaf 1991 zitting had in de commissie van aanbeveling van de ‘vrienden’. Piet van Velthoven nam in februari afscheid als voorzitter. Hij is opgevolgd door Bart Duijvelshoff. Gerard van Baar bedankte Piet namens alle kinderen, hun ouders en de medewerkers van De Vijfhoek voor zijn inzet. Naast mooie woorden en bloemen kreeg Piet kunstwerken van de kinderen.

In samenspraak met Visio (een organisatie voor mensen met een visuele beperking) is het gebouw van De Vijfhoek aan het Vierkant in Heiloo recent geschilderd. Verder zijn de plafonds vernieuwd, de radiatoren afgeschermd en de verlichting compleet aangepast aan de behoefte van de kinderen en de medewerkers. Voor de kosten hoefde De Vijfhoek geen beroep te doen op de vriendenstichting. De opknapbeurt maakt deel uit van de campagne om De Vijfhoek steviger op de kaart te zetten bij ouders, verwijzers en betrokkenen. Gerard van Baar: ‘We werken hard aan de kwaliteit en continuïteit van De Vijfhoek. We zijn trots op De Vijfhoek en werken hier graag!’