Nieuws

Blijf op de hoogte

Kinderdag gaat weer door op zaterdag 26 mei

Mede dankzij een donatie van 5.000,- euro vanuit de Carbagerun van Highlow Rangers komt er weer een kindermiddag voor kinderen met een beperking en hun familie.

Zaterdagmiddag 26 mei organiseren Diana Bos en Renate Bowra, in samenwerking met Stichting Vrienden van de Vijfhoek, deze fantastische familiedag.

Er zijn springkussens, een treintje en een raket waarin de kinderen omhoog kunnen. Dit jaar is er zelfs een draaimolen aangepast voor rolstoelen! Stichting Dupla komt weer met het huifbed, waarop de kinderen heerlijk ontspannen kunnen liggen. En natuurlijk is er muziek, en met een optreden van Jurriaan Singels is het feest compleet!

Deze dag is gericht op het samen spelen en gezellig samen zijn met het hele gezin, wat vaak voor een gezin met een kind met beperking een hele onderneming kan zijn. Wij hebben voor deze dag veel aangepaste voorzieningen kunnen regelen, mede dankzij sponsoring van Stichting Dolfinn, o.a. Tilliften en verschoning ruimtes. Met een team van 20 vrijwilligers is er hulp voor de ouders om met elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje, te praten en te genieten van alles om hen heen, terwijl de kinderen lekker spelen op het terrein van camping “de Boekel“.

En dankzij veel donaties zijn er voor de gezinnen geen kosten aan verbonden. Kortom, een feest waar ieder kind, ongeacht zijn beperking, gewoon lekker zichzelf mag en kan zijn!
Aanmelden kan op kindermiddagvijfhoek@gmail.com
Deze kindermiddag wordt mede mogelijk gemaakt door;
Stichting Vrienden van de Vijfhoek, Stichting Dolfinn, Camping de Boekel, Highlow Rangers, Holland & Barrett, Heembeton, Parochie Heiloo, Bakkums contact en Familie Spruit.