Nieuws

Blijf op de hoogte

Huifbedrijden mei 2010

Half mei was het weer zover ons jaarlijkse uitje met de groep, voor alle kinderen en ouders. Dit jaar hadden we bedacht dat we van onze vaste paardrijdag wel ons groepsuitje konden maken. Het paardrijden is voor de kinderen zo’n succes en ook de snoezel die erbij is, is heerlijk voor elk kind.

Na alle ouders te hebben uitgenodigd, bleek dat iedereen mee kon. Geweldig!

11 mei om half 10 vertrokken we van De Vijfhoek richting Barsingerhorn daar is de manege waar Dupla komt om paard te rijden met de kinderen. Een aantal kinderen en ouders kwamen op eigen houtje naar de manege. Om de beurt zijn de kinderen gaan paardrijden, de andere kinderen stapten lekker rond of speelden in de snoezel. Ondertussen konden de ouders elkaar spreken. Van Ryan waren zijn broertje en zusje mee, van Wahiba haar kleine zusjes en de opa en oma van Puck kwamen ook even kijken, hoe Puck nou precies ging paardrijden.

P1000357

Na gebak bij de koffie die de ouders van Puck hadden meegenomen gingen we rond 12:00 met zijn allen aan tafel. Sylvia en Ingrid hadden alle spullen verzorgd voor een picknick aan tafel voor de ouders en voor de kinderen lekkere patatjes en snackjes. Iedereen was heerlijk aan het smikkelen. De ouders van Mitchell gingen al snel met een krentenbol op zak richting huis en na het eten gingen ook Andrew en zijn ouders weer op huis aan. De andere kinderen en ouders speelden nog even verder en zochten nog even een leuk plekje op.

Rond 13:30 was Noël als allerlaatste aan de beurt om op de paarden rond te rijden. Noël lag heerlijk ontspannen en genoot zichtbaar van de rondjes in de paardenbak. Ondertussen verzamelde we alle spulletjes weer en zorgde we ervoor dat alles er weer netjes uitzag.

Een geslaagde dag, zeker voor herhaling vatbaar!

De zebra’s
groep 2